HOME > KITTENS

KITTENS

ADRIAAN & OLIVIER

uit:

IC Kandy Harrewar en GIC Yourie Harrewar 

ANGEL, BODEY, OLIVIA & YORICK

uit:

IC Catootje Harrewar en GIC DK Malou's Handsome Harry

 LAURA, YOSH, VITA & VICTOR

uit:

Luna Harrewar en GIC DK Malou's Handsome Harry

LAIKA & MAURA

uit:

GIC Whoopi Harrewar & GIC DK Malou's Handsome Harry

JACK, NOVA, JELLE, KITTY & JAIMY

uit:

IC Catootje Harrewar en GIC DK Malou's Handsome Harry

YOUP

uit:

IC Kandy Harrewar en GIC DK Malou's Handsome Harry

YOURIE

uit:

CH Meryl Harrewar en CH Brettonparks Obsession


INTERESSE IN EEN KITTEN OF KAT VAN CATTERY HARREWAR?

Als u geïnteresseerd bent in een kitten of kat uit mijn cattery verzoek ik u mij een email sturen of de vragenlijst in te vullen. Vertelt u mij beknopt enige wezenlijke informatie over u zelf, waar u woont, of u een fokker bent of liefhebber. Voor fokkers: wat is uw fokbeleid, fokprogramma en wat is u doel? 

Ik verwacht van u als koper betrokkenheid met betrekking tot het aan te schaffen kitten. Op verzoek verzend ik u foto's en aanvullende informatie over uw aanstaande kitten. 
Wanneer ik niets meer van u verneem behoud ik mij het recht om het kitten niet aan u te verkopen. 

De kittens worden 2 keer gevaccineerd en worden 5 keer ontwormd. Zij mogen hun moeder verlaten vanaf 13 weken. De kittens verlaten het huis met een stamboom van Mundikat en een kopie van de PKD- DNA certificaten alsmede een kopie van de HCM testen van henzelf, hun ouders of eventuele grootouders. Onze kittens worden gechipped.
Tevens krijgen zij een gezondheidsverklaring van Kleintierpraxis, Dr. Wolf Neumeier.

 

 

VERKOOPVOORWAARDEN

 

OPTIE:

Een optie wil zeggen dat er interesse is voor dit kitten, een optie is niet bindend. Het is altijd mogelijk dat er een andere koper interesse toont, maar degene die als eerste interesse toont, heeft altijd voorrang. Een optie kan maximaal een week duren. Daarna dient de keuze te worden gemaakt voor een reservering ofwel wordt er afgezien van het kitten.

GERESERVEERD: 
Pas als er een aanbetaling is gedaan (minimaal € 150,00) is het kitten gereserveerd en kan er geen andere koper voor dit kitten komen. Als de koper van het kitten afziet van het kitten voordat de koop rond is, krijgt de koper de aanbetaling niet terug. Mocht de verkoper van de verkoop afzien, wordt de aanbetaling terugbetaald.

VERKOCHT: 
Het kitten is verkocht als het volledige aankoopbedrag is voldaan, voordat het kitten is overgedragen of bij de overdracht van het kitten.

Een aanbetaling zal niet worden terugbetaald als de koper besluit niet tot koop over te gaan.

Cattery Harrewar  heeft tot op de dag van de overdracht de mogelijkheid om de verkoop, zonder opgaaf van reden, terug te draaien. Wij verkopen geen katten aan cattery's waar de katten in kooien leven.

Submenu